MOGELIJKHEDEN IN DE OMGEVING

Ons park te Vessem ligt in de gemeente Eersel wat onderdeel uit maakt van de Acht Zaligheden. Daarnaast zijn we gelegen binnen een door de provincie aangewezen stiltegebied. Dit betekent dat het een milieubeschermingsgebied is waarin geluiden van flora en fauna overheersen. Uitermate geschikt voor rustzoekende recreanten.

Zoals de naam al aangeeft kunt u in deze omgeving genieten van het bourgondische leven. De VVV te Eersel beschikt over vele mooie wandel- en fietstochten door de bossen en heide zoals de Landschotse Heide, Klein en Groot Meer, de verborgen buitengebieden van Vessem en landgoed “de Utrecht” .  Daarnaast is de naam Beerze verbonden aan een lokaal gebrouwen bier

Wat is er te doen in Vessem

Wilt u uitstapjes maken dan liggen de Beekse Bergen, Efteling, Toverland, Dippiedoe en het E3 strand op een beperkte reisafstand.

Maar ook de steden ’s Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Turnhout en Antwerpen zijn goed bereikbaar. Voor meer info over uitstapjes klik hier. Mocht u gebruik maken van 1 van de golfbanen dan is dit een leuke site voor u.